Приголомшиво смачне м’ясо під шубою: ситна вечеря, яка підкорює серця всієї родини

М'ясо в приголомшливо смачній шубці. Ух як Смачно! Готується дуже просто, на виході - дуже смачна страва, якою можна не тільки нагодувати сім'ю, а й пригостити гостей! Страва виходить не тільки смачною і ситною, а й дуже апетитною та ефектною. Тож її можна приготувати навіть до свята. 

Я дуже люблю такі страви: швиденько підготувати всі інгредієнти, скласти у форму для запікання і чекати, займаючись своїми справами. А на виході – смачна страва, якою можна не тільки нагодувати голодного чоловіка, а й пригостити гостей! Варіантів приготування м’яса під шубою безліч, ви можете додавати або прибирати будь-які інгредієнти. Мій варіант мені дуже подобається. Рецепт, як приготувати м’ясо під шубою, містить саме м’ясо (свинину або яловичину), картоплю, помідор, цибулю та сир. Як бачите, інгредієнти прості та доступні. А спробувавши готову страву, ви обов’язково захочете приготувати її ще раз.

Країна Рецептів🍋 в Telegram

Інгредієнти:

  • М’ясо свинини – 700 г
  • Сіль – 1/2 ч. л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Приправа до свинячого м’яса – 1/2 ч. л.
  • Сушений часник – 1/3 ч. л.
  • Печериці – 200 г
  • Олія – 2 ст. л.
  • Картопля – 500 г
  • Вершкове масло + молоко
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – для обвалювання
  • Помідори – 2 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Сир твердий – 120 г
  • Сметана або майонез – 5 ст. л.

Як готувати м’ясо під шубою:

Для початку поставимо варити картоплю , заливаємо водою солимо і ставимо варити. І відразу нарізаємо м’ясо на порційні шматочки товщиною приблизно 5 мм, підійде курка, індичка, у мене свинина. Шматочки злегка відбиваємо молоточком. Підсолюємо з двох боків і додаємо спеції. Приправу до свинячого м’яса. Половину чайної ложки, чорний мелений перець, сушений часник. Рівномірно розподілимо спеції рукою і складаємо в миску, закриваємо харчовою плівкою і залишаємо маринуватися, поки будемо готувати основні інгредієнти.

Печериці наріжемо кубиками. Одну цибулину наріжемо тонкими півкільцями. На пательню наливаємо олію 2 ст. л., кладемо гриби й обсмажуємо до випаровування рідини, додаємо сіль і чорний перець.

ЩЕ РЕЦЕПТ: 🌿 Відбивні з індички у сирному клярі

Картопля зварилася, воду зливаємо, додаємо 30 гр вершкового масла і перетворюємо на смачне картопляне пюре, додавши ще молока.

Шматочки м’яса спочатку занурити в суміш яйця з сіллю і тоді обвалити з усіх сторін у борошні. Викласти на форму для випікання застелену пергаментом.

Дві невеликі помідори наріжемо тонкими кільцями. Викласти кружечки помідори і цибулю порізану півкільцями. Тоді покласти смажені гриби.

На гриби покласти картопляне пюре і тертий твердий сир.

Зверху змащуємо сметаною або майонезом. Я змішала сметану з майонезом.

Оцените статью
Країна салатів
Приголомшиво смачне м’ясо під шубою: ситна вечеря, яка підкорює серця всієї родини
Салат «Принц» з яловичиною та волоськими горіхами. Не тільки смачно, а й дуже красиво