Швидкі закусочні рулети із лаваша : три ідеї для святкового столу за 15 хвилин

Сьогодні я представляю вам одразу три рецепти чудової закуски до святкового столу! Смачні і ситні закусочні рулети із лаваша, які чудово підійдуть для повсякденного і, звичайно ж, святкового столу. Однак вони мають настільки різноманітну начинку, що абсолютно несхожі один на одного! До того ж приготування рулетів із лаваша займає всього близько 10 хвилин. Тож господині обов'язково мають узяти рецепт на замітку!

Готуйте закусочні рулети із лаваша швидко та легко! Це неймовірна закуска, яка крім чудового смаку має і красивий, цікавий вигляд. Швидкий і простий у приготуванні перекус виручить вас, коли на порозі з’явилися неждані гості. Продукти між собою чудово поєднуються, а це означає, що закуска на всі 100% вийде вдалою.

Країна Рецептів🍋 в Telegram

Інгредієнти:

Рулет з оселедцем та овочами:

  • лаваш – 4 шт. 20 х 30 см.
  • буряк – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • яйця – 4 шт.
  • часник – 2 зубки
  • цибуля – 1 шт.
  • оселедець – 250 гр.
  • сік лимона – 10 гр.
  • майонез – 150 гр.

Рулет із консервами та сиром:

  • лаваш – 3 шт. 20 х 30 см.
  • консерви – 150 гр.
  • яйця – 2 шт.
  • сир – 150 гр.
  • морква по-корейськи – 120 гр.
  • зелена цибуля – 20 гр.
  • майонез – 100 гр.

Рулет  із рибою та плавленим сиром:

  • лаваш – 2 шт. 20 х 30 см.
  • риба – 180 гр.
  • огірок – 1 шт.
  • зелень – за смаком
  • плавлений сирок – 2 шт.

Приготування:

Рулет з оселедцем та овочами

Шикарний рецепт для святкового столу. Виходить практично салат “Оселедець під шубою”, але у вигляді рулету в лаваші. Це неймовірна закуска, яка, крім чудового смаку, має і красивий, цікавий вигляд.

Варені яйця натираю на терці, додаю сіль, перець та майонез, перемішую. Беру найбільш пласт лаваша, змащую яєчною начинкою. Вільний  край змащую тонким шаром майонезу.

Накриваю другим лавашом. Буряк спочатку відварюю, можна запекти. Натираю на терці, додаю часник, сіль та майонез, перемішую. Намащую на лаваш.

Накриваю буряки ще меншим лавашом. Запечену або відварену моркву також натираю на терці, додаю сіль, перець і майонез. Розрівнюю по 3 лавашу.

ЩЕ РЕЦЕПТ: 🌿 Рибний рулет: смачна закуска для святкового столу

Цибульку та оселедець нарізаю невеликими кубиками, додаю сік лимона і перемішую. Кладу на морквяну начинку ще менший лаваш та викладаю цю начинку.

Закручую все рулет щільно. Завертаю у харчову плівку та кладу у холодильник на 2 години.

Дуже ароматний та красивий рулетик, гості в захваті!

Рулет  із консервами та сиром

Рулет із лаваша за цим рецептом трохи схожий на улюблений багатьма салат “Мімоза”, але в дуже оригінальній подачі!

Беру найбільший лаваш, для цього рулету я взяла з куркумою. Роблю першу начинку. Натираю на терці сир твердий та варені яйця, перемішую з майонезом. Вільний край змащую майонезом.

Кладу зверху менший лаваш, змащую увесь тонким шаром майонезу. Подрібнюю виделкою консерви та викладаю.  Посипаю порізаною зелено цибулькою.

Поряд біля консерв одразу викладаю моркву по- корейськи. Закручую щільно рулет. Також кладу у холодильник на 2 години в харчовій плівці.

Дуже красивий і смачний!

Рулет із рибою та плавленим сиром

Прекрасна альтернатива бутербродам із червоною рибою – рулет з лаваша з сьомгою, огірком і плавленим сиром. Готується така закуска гранично просто, а виходить дуже смачно і красиво. Святковий стіл чи буденний – усюди такі симпатичні домашні “роли” будуть доречними!

Беру лаваш зі шпинатом і змащую плавленим сирком. Вкладаю зверху ще один лаваш і на ньому також розрівнюю сирок.

На край лавашу кладу листя салату. Червону рибу та свіжий огірок нарізаю тонкими смужками. Викладаю рибу щільно, огірки між кусочками риби. Та завертаю у рулет. Кладу в холодильник на 2 години.

Нарізаю та смакую!

ЩЕ ЗАКУСКА: 🌿 Рулет з лаваша з плавленим сиром, яйцями, буряком та морквою

Ці закусочні рулети розлетяться з святкового столу просто на ура!

Дуже вони красиві і смачненькі! Обов’язково спробуйте і ви приготувати, це дуже смачно! 🌿

Оцените статью
Країна салатів
Швидкі закусочні рулети із лаваша : три ідеї для святкового столу за 15 хвилин
Торт “Анна” с грецкими орешками и заварным кремом