Закусочні млинці з трьома видами начинки: рибна, з крабовим кремом і сирна

Гармонія смаку в кожному шматочку на вашому столі! Закусочні млинці з трьома видами начинки запросто складуть конкуренцію ресторанним стравам. Ви можете подати їх, порадувавши домашніх, а можете включити в святкове меню. За рахунок можливості змінити інгредієнти у вас вийде порадувати кожного гостя!

Красива і смачна прикраса святкового столу. Смачна закуска нашвидкуруч. Приготуйте апетитні закусочні млинці з трьома видами начинки. Вони прикрасять ваш стіл яскравими фарбами і смаками. Готуються такі закусочні млинці просто, швидко, і з найпростіших продуктів. А ще, це прекрасний варіант для фуршетного столу.

Країна Рецептів🍋 в Telegram

Інгредієнти:

Тісто для млинців:

  • 2 шт. – яйця
  • 70 гр. – борошно пшеничне вищого ґатунку
  • 270 мл. – молоко
  • 1/3 ч. л. – сіль
  • 1 ст. л. – цукор
  • 3 ст. л. – рослинна олія

Рибна начинка:

  • 220 гр. – оселедець
  • 3 ст. л. – майонез
  • 3 шт. – яйця відварені
  • цибуля зелена, кріп

Крабовий крем:

  • 85 гр. – крабові палички
  • 85 гр. – сир (жирність 5%)
  • 2-3 шт. – зубчика часнику
  • кріп, сіль – за смаком

Сирна начинка:

  • 150 гр. – твердий сир
  • 3-4 ст. л. – майонез
  • 2-3 шт. – зубчика часнику
  • кріп
  • мелений перець – за смаком

Як готувати закусочні млинці з трьома видами начинки:

Збиваю вінчиком яйця з сіллю та цукром.

 

Додаю борошно і перемішую до однорідності.

Вливаю молоко і перемішую, має вийти рідка маса.

ЩЕ РЕЦЕПТ: 🌿 Налисники з капустою та грибами по-закарпатськи

Розігріваю олію на сковорідці і обжарюю млинці з обох сторін до золотистого кольору.

Рибна начинка:

Натираю на терці сир та кладу у глибоку тарілку.

Нарізаю дрібно кріп та зелену цибулю.

Нарізаю дрібно оселедець та додаю майонез, сіль та перець. Усе перемішую.

Накладаю начинку на млинець.

І закручую його в трубочку.

Крабовий крем:

В чашу блендера нарізаю крабові палички.

Додаю ще сир, кріп та зубчики часнику. Збиваю все до однорідності. Тоді додаю ще солі за смаком і перемішую.

Змащую млинець повністю крабової начинкою та закручую його.

Сирна начинка:

В глибоку тарілку натираю сир, подрібнюю кріп, витискаю часник, даю майонез та сіль, перемішую.

Млинець повністю змащую начинкою та закручую в трубочку.

Усі млинці нарізаю під косим кутом, викладаю на тарілку і пригощаю гостей.

ЩЕ РЕЦЕПТ: 🌿 Млинці з куркою та грибами запечені під апетитним соусом бешамель і сиром

Смачного всім! 🌿

Оцените статью
Країна салатів
Закусочні млинці з трьома видами начинки: рибна, з крабовим кремом і сирна
Закуска намазка из адыгейского сыра и баклажан – это нечто потрясающее!