Німецькі булочки “Равлики” – найсмачніші, які тільки можна уявити!

Якщо ви вважаєте, що солодку випічку неможливо зробити ідеальною, подивіться цей рецепт. Я розповім, як приготувати німецькі булочки "Равлики" - м’які, золотисті, ідеальні для сніданку чи перекусу. найсмачніші, які тільки можна уявити! Теплі, вони особливо смачні. Ідеальні з чаєм або молоком!

Солодка, м’яка і дуже ніжна випічка! Ці дріжджові німецькі булочки “Равлики” просто незрівнянні! М’які булочки з хрусткою скоринкою та неймовірним ароматом, який просто зводить з розуму. Порадуйте себе та близьких смачною випічкою!

Країна Рецептів🍋 в Telegram

Інгредієнти:

  • 120 г цукру
  • 11 г сухих дріжджів
  • 200 мл теплої води
  • 200 мл теплого молока
  • 2 яєчних білка
  • 90 мл олії
  • 750 г борошна
  • 8 г солі
  • олія для змащування
  • 1 жовток + 1 ст. л. молока для змащування

Як готувати німецькі булочки “Равлики” :

Змішую у мисці цукор, дріжджі, теплу воду, тепле молоко. Додаю білки, олію, перемішую. Всипаю у два етапи борошно, сіль та замішую спочатку лопаткою.

Посипаю стіл борошном, замішую руками м’яке гладке тісто, формую з тіста одну велику кулю.

ЩЕ БУЛОЧКИ: 🌿 Чудо булочки тануть у роті – дуже смачні та м’які як пух

Розділяю на 8 рівних частин, формую кульки. Накриваю харчовою плівкою і залишаю на 10 хвилин.

Розкачую кожну кульку тіста якомога тонше, змащую олією. Розрізаю на 2 частини, складаю у трубочку.

Тепер закручую равликом, злегка притискаю зверху.

Викладаю булочки на форму для випікання застелену пергаментом. Накриваю плівкою і залишаю в теплому місці для підйому на 20 хвилин.

Змащую збитим жовтком з молоком.

Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 20-25 хвилин.

ЩЕ БУЛОЧКИ: 🌿 Апетитні дріжджові булочки з сиром🧀,перед якими встояти неможливо

Булочки готові! Подивіться, які вони гарні!🌿

Оцените статью
Країна салатів
Німецькі булочки “Равлики” – найсмачніші, які тільки можна уявити!
Мясной пирог из теста из фарша с грибами и кабачками