Солодка, м’яка і дуже ніжна випічка! Ці дріжджові німецькі булочки “Равлики” просто незрівнянні! М’які булочки з хрусткою скоринкою та неймовірним ароматом, який просто зводить з розуму. Порадуйте себе та близьких смачною випічкою!
Інгредієнти:
- 120 г цукру
- 11 г сухих дріжджів
- 200 мл теплої води
- 200 мл теплого молока
- 2 яєчних білка
- 90 мл олії
- 750 г борошна
- 8 г солі
- олія для змащування
- 1 жовток + 1 ст. л. молока для змащування
Як готувати німецькі булочки “Равлики” :
Змішую у мисці цукор, дріжджі, теплу воду, тепле молоко. Додаю білки, олію, перемішую. Всипаю у два етапи борошно, сіль та замішую спочатку лопаткою.
Посипаю стіл борошном, замішую руками м’яке гладке тісто, формую з тіста одну велику кулю.
ЩЕ БУЛОЧКИ: 🌿 Чудо булочки тануть у роті – дуже смачні та м’які як пух
Розділяю на 8 рівних частин, формую кульки. Накриваю харчовою плівкою і залишаю на 10 хвилин.
Розкачую кожну кульку тіста якомога тонше, змащую олією. Розрізаю на 2 частини, складаю у трубочку.
Тепер закручую равликом, злегка притискаю зверху.
Викладаю булочки на форму для випікання застелену пергаментом. Накриваю плівкою і залишаю в теплому місці для підйому на 20 хвилин.
Змащую збитим жовтком з молоком.
Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 20-25 хвилин.
ЩЕ БУЛОЧКИ: 🌿 Апетитні дріжджові булочки з сиром,перед якими встояти неможливо
Булочки готові! Подивіться, які вони гарні!🌿