Дріжджовий пиріг «Розбірник» з цукерками “Корівка”

Цікавий, смачний, повітряний, для чаювання! Пиріг «Розбірник» з цукерками "Корівка" отримав свою назву завдяки тому, що складається з маленьких булочок із начинкою.  За рахунок того що пиріг складається з маленьких частин з начинкою, його не доведеться різати. Потрібно просто відламати. Ви можете покласти у випічку м'які карамельки, мармелад або шматочки шоколаду.

Начинкою для пирога можуть стати будь-які м’які цукерки, карамельки або шматочки шоколаду. Відмінно підійдуть молочні та шоколадні цукерки. Обов’язково просівайте борошно, це наситить його повітрям, що зробить випічку більш повітряною і м’якою. Такий пиріг «Розбірник» з цукерками “Корівка” стане вашим улюбленим для домашніх посиденьок з кавою або чайком.

Країна Рецептів🍋 в Telegram

Інгредієнти:

  • Молоко 125 мл (тепле)
  • Цукор 40 грам
  • Ванільний цукор 5 грам
  • Борошно пшеничне 270 грам (першого або вищого гатунку)
  • Дріжджі 6 грам (свіжі, пресовані)
  • Масло вершкове 50 грам (25 грам – у тісто, 25 грам – для змащення)
  • Яйце 2 штуки (1 – у тісто, 1/2 – для змащення)
  • Сіль 2 грами
  • Цукерки 150 грам (молочні, м’які)

Як приготувати пиріг “Розбірник” із цукерками корівка:

Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування пирога «Розбірник» із цукерками.

У миску влийте тепле молоко, розтоплене масло і розбийте яйце.

ЩЕ РЕЦЕПТ: 🌿 Сербський хліб “Вухо слона”. Ви будете готувати цей хліб знову і знову

Всипте в миску цукор, сіль, розкришіть дріжджі та всипте ванільний цукор. Усе добре перемішайте до розчинення й однорідності. Просійте в миску борошно і замісіть м’яке, ніжне тісто. Сформуйте з тіста кулю, покладіть її в глибоку миску і накрийте.

Миску з тістом приберіть у тепле місце на 50-60 хвилин для підйому. Тісто має збільшитися вдвічі.

Тісто, що підійшло, розділіть на однакові частини і скачайте кульки. Покрийте заготовки і залиште на 10 хвилин. Кожну кульку розімніть у невеликий коржик, у середину покладіть цукерку і з’єднайте краї, знову зробивши кульку з начинкою всередині.

Форму для випічки змастіть рослинною олією і викладіть кульки на відстані. Залиште на 20-25 хвилин, змастіть перемішаним яйцем.

Випікайте пиріг «Розбірник» у гарячій духовці за температури 180 градусів протягом 35-40 хвилин. Готовий пиріг дістаньте і змастіть верх вершковим маслом.

Пиріг остудіть до теплого стану, за бажання посипте цукровою пудрою і подавайте до столу.

ЩЕ ПИРІГ: 🌿 Неймовірно красивий і дуже смачний спіральний пиріг. Ідеальне пухке тісто і завжди різна начинка

Приємного вам апетиту, дорогі друзі та підписники! 🌿

Оцените статью
Країна салатів
Дріжджовий пиріг «Розбірник» з цукерками “Корівка”
Нежнейший кекс на сметане с виноградом и лаймом