Салат «Принц» з яловичиною та волоськими горіхами. Не тільки смачно, а й дуже красиво

Класичний салат "Принц" із яловичиною та волоськими горіхами особливою популярністю, бо він дуже ситний  і готується з великої кількості м'яса.  Шикарний салат для святкової вечері, що зачарує усіх смаком та апетитним виглядом. Мариновані огірочки чудово поєднуються з ніжною відвареною яловичиною, а хрусткі підсмажені волоські горішки додають пікантної нотки. Спробуйте приготувати його один раз й запам'ятаєте рецепт на завжди.

Смачний салат “Принц” прикрасить святковий стіл і точно  потішить ваших гостей. Для приготування салату знадобиться яловичина, але якщо з якоїсь причини ви не їсте яловичину, замініть її на курку або свинину, навіть шинка буде доречною. Усі складові укладаються шарами та присмачуються майонезом.

Країна Рецептів🍋 в Telegram

 Інгредієнти:

  • Яловичина відварна 300 гр
  • Огірок маринований 300 гр
  • Яйце куряче 3 шт
  • Часник свіжий 1-2 зубчики
  • Волоський горіх 80 гр
  • Сир твердих сортів 150 гр
  • Майонез за смаком
  • Сіль за смаком

Як приготувати салат «Принц»:

Зберіть усі необхідні продукти для салату “Принц” із яловичиною та волоськими горіхами і приступайте до приготування. Для початку зваріть м’ясо до готовності, підсоліть за смаком. За бажанням додайте улюблені спеції, вони додадуть не тільки смаку, а й аромату. Залишаємо остигати в бульйоні, щоб воно вийшло більш соковитим. Зваріть яйця круто.

Варену яловичину нарізаємо тонкою соломкою або руками розбираємо на волокна. Мариновані огірки нарізаємо тонкою соломкою і відкидаємо на друшляк або сито, щоб із них стекла зайва волога.

ЩЕ САЛАТ: 🌿 Салат «Змійка» з тунцем, консервованою квасолею та овочами

Викладаємо яловичину першим шаром у кулінарне кільце. Перемішуємо м’ясо з майонезом. За бажанням яловичину можна трохи підсолити та додати чорного меленого перцю.

В огірки натираємо на тертці свіжий часник і перемішуємо. Віджимаємо вологу і викладаємо огірки другим шаром.

На огірки третім шаром натираємо на дрібній тертці відварені яйця. Розподіляємо яйця рівним шаром, трохи підсолюємо і за бажанням перчимо. Покриваємо яйця сіточкою з майонезу.

Сир натираємо на дрібній тертці та викладаємо поверх яєць. Шар сиру покриваємо сіточкою з майонезу.

Ядра волоських горіхів промиваємо та підсушуємо на сковорідці або в духовці, щоб вони стали хрусткими, ароматними та смачними.

Подрібнюємо горіхи в блендері або іншим зручним способом і викладаємо на салат.

Акуратно знімаємо сервірувальне кільце з салату і подаємо до столу.

ЩЕ САЛАТ: 🌿 Листковий салат з куркою, вареним буряком і плавленим сиром

Приготуйте обов’язково цей салат, це дуже смачно! 🌿

Оцените статью
Країна салатів
Салат «Принц» з яловичиною та волоськими горіхами. Не тільки смачно, а й дуже красиво
Творожный кекс “Изюминка” – воздушный как облачко