Салат «Змійка» з тунцем, консервованою квасолею та овочами

Оригінальна подача у вигляді змійки зробить цей салат «Змійка» з тунцем справжньою зіркою новорічного столу 2025. Адже прийдешній рік буде роком Змії, то треба задобрити її в новорічну ніч. Яскраві кольори салату та оригінальна подача одразу привернуть увагу гостей і створять святкову атмосферу.

Тематичне оформлення салату у вигляді змії, підійде не тільки для зустрічі Нового року, а й для будь-якого іншого торжества. Аналогічно можна оформити будь-який салат, який ви любите. У мене сьогодні дуже смачний салат змійка з тунцем. Якщо будете теж готувати такий салатик, то тунця можете замінити будь-якими рибними консервами в олії. Смачно, ефектно і досить нескладно в приготуванні. Спробуйте!

Країна Рецептів в Telegram

Інгредієнти:

  • Квасоля 120 гр (біла)
  • Горошок 120 гр (+для оформлення салату)
  • Картопля 3 шт (відварена)
  • Морква 1 шт (у мене сира, але можна варену)
  • Огірок 2 шт (у мене мариновані, але можна взяти свіжі)
  • Болгарський перець за смаком (для прикраси)
  • Яйця 3 шт (варені)
  • Маслини1/3 банки(для прикраси за бажанням)
  • Цибуля зелена 1/2Пучка
  • Майонез за смаком
  • Зелень 1/2 пучка(для прикраси за бажанням)
  • Сіль за смаком
  • Тунець консервований 240 гр
  • Перець за смаком

Як приготувати салат “Змійка” з тунцем:

Підготуйте всі інгредієнти заздалегідь. Картоплю і яйця треба відварити і дати охолонути. Морква у мене сира, але можете теж відварити.

Картоплю очистіть і наріжте кубиками. Моркву натріть на крупній тертці. Яйця наріжте кубиками.

ЩЕ РЕЦЕПТ: 🌿 Салат “Снігова ніч” з куркою, чорносливом та горіхами

Із тунця злийте рідину і розімніть виделкою.

Додайте консервовану або варену квасолю.

Огірки наріжте кубиками і злегка відіжміть від рідини. Я взяла мариновані огірки, але зі свіжими теж виходить смачно.

Додайте горошок без рідини.

Цибулю помийте та порубайте ножем.

Салат посоліть, поперчіть, заправте майонезом і перемішайте. Можна для заправки взяти майонез і сметану в рівних пропорціях. Викладіть салат на плоске блюдо у формі змії.

По контуру викладіть горошок. Горошок, що залишився, можна викласти хаотично зверху.

Прикрасити змійку можна свіжою зеленню і нарізаними маслинами. З маслин так само можна вирізати очі та ніс. Корону і язичок я зробила з болгарського перцю.

ЩЕ САЛАТ: 🌿 Салат “Чоловічі сльози” з грибами, м’ясом, сирками та корейською морквою

Салат «Змійка» готовий. Приємного апетиту!

Оцените статью
Країна салатів
Салат «Змійка» з тунцем, консервованою квасолею та овочами
Макароны с куриными сердечками в томатной подливе