Листковий салат з консервованою сайрою і плавленим сиром

Шалено смачний і ситний салат з консервованою сайрою і плавленим сиром - добавку проситимуть усі! Його привабливий вигляд і неповторний смак зроблять його справжнім хітом у вашій родині та серед ваших гостей.

Яскравий, соковитий, красивий і неймовірно смачний салат з консервованою сайрою виходить не тільки незрівнянно апетитним, а й дуже ошатним. Він обов’язково приверне до себе загальну увагу, а його приголомшливий смак нікого не залишить байдужим.

Серед поширених різновидів риб відмінною рисою сайри є ніжний, але більш виражений смак із кислинкою. Сьогодні сайру можна придбати свіжою, замороженою або консервованою. Консервована сайра має приємний запах, щільну та соковиту текстуру, а також має тривалий термін придатності та легко зберігається. Рибні консерви найчастіше використовують для салатів. Салат з сайрою підходить для приготування не тільки на свята, а й у звичайні дні, щоб потішити себе і свою сім’ю смачною класичною стравою.

Країна Рецептів🍋 в Telegram

Інгредієнти:

  • картопля варена – 2 шт.
  • сайра консервована в олії – 1 б.
  • зелена цибуля
  • яйця варені – 4 шт.
  • сир плавлений – 2 шт.
  • майонез
  • сіль за смаком

Як готувати салат з консервованою сайрою:

У кільце натираю варену картоплю на терці, солю, поливаю сіточкою із майонезу, вирівнюю ложкою.

Далі зливаю олію з риби, викладаю другим шаром. Поверх кладу порізану зелену цибульку.

ЩЕ РЕЦЕПТ: 🌿 Святковий салат «Принцеса» із курки, солоних огірків і сиру

Натираю на терці варені яйця, поливаю сіточкою із майонезу, вирівнюю ложкою.

Натираю плавлені сирки, поливаю сіточкою із майонезу, вирівнюю ложкою.

Прикрашаю зеленю цибулькою.

ЩЕ САЛАТ: 🌿 Листковий салат “Іванка” з копченою куркою, апельсином та морквою по-корейські

Оцените статью
Країна салатів
Листковий салат з консервованою сайрою і плавленим сиром
Нежнейший кекс на сметане с виноградом и лаймом