Яскравий, соковитий, красивий і неймовірно смачний салат з консервованою сайрою виходить не тільки незрівнянно апетитним, а й дуже ошатним. Він обов’язково приверне до себе загальну увагу, а його приголомшливий смак нікого не залишить байдужим.
Серед поширених різновидів риб відмінною рисою сайри є ніжний, але більш виражений смак із кислинкою. Сьогодні сайру можна придбати свіжою, замороженою або консервованою. Консервована сайра має приємний запах, щільну та соковиту текстуру, а також має тривалий термін придатності та легко зберігається. Рибні консерви найчастіше використовують для салатів. Салат з сайрою підходить для приготування не тільки на свята, а й у звичайні дні, щоб потішити себе і свою сім’ю смачною класичною стравою.
Інгредієнти:
- картопля варена – 2 шт.
- сайра консервована в олії – 1 б.
- зелена цибуля
- яйця варені – 4 шт.
- сир плавлений – 2 шт.
- майонез
- сіль за смаком
Як готувати салат з консервованою сайрою:
У кільце натираю варену картоплю на терці, солю, поливаю сіточкою із майонезу, вирівнюю ложкою.
Далі зливаю олію з риби, викладаю другим шаром. Поверх кладу порізану зелену цибульку.
ЩЕ РЕЦЕПТ: 🌿 Святковий салат «Принцеса» із курки, солоних огірків і сиру
Натираю на терці варені яйця, поливаю сіточкою із майонезу, вирівнюю ложкою.
Натираю плавлені сирки, поливаю сіточкою із майонезу, вирівнюю ложкою.
Прикрашаю зеленю цибулькою.