Святковий салат «Принцеса» із курки, солоних огірків і сиру

Ситний і смачний салат «Принцеса» сподобається всім! Такий салат із курячою грудкою, маринованими або солоними огірочками та сиром можна подавати до буденного столу або готувати на свято. Прості та добре знайомі багатьом людям інгредієнти роблять його бажаною стравою для дорослих і дітей. Найдоступніші продукти і добре збалансований смак - відмінні риси цієї страви!

Листковий салат «Принцеса» — тут все просто, але гармонійно і дуже смачно! У складі салату з куркою інгредієнтів мало, нічого зайвого, але від салату просто не відірватися! Приготувавши його на свято, ви побачите, що він першим зникне зі столу! Дізнайтеся всі секрети рецепту та підкоріть серця ваших гостей.

Салат із курячою грудкою – вельми популярна страва у багатьох народів світу. Додавання м’яса птиці та яєць робить її поживною, а порівняно низька калорійність курятини дає змогу вживати людям, які стежать за своєю вагою. Для зниження калорійності в салат можна не додавати майонез – обійтися без нього. Прообразом страви можна вважати французький салат “Олів’є”, у складі яких також присутні м’ясо, солоні огірочки, варені яйця та майонез. Однак, на відміну від цих культових страв, у нашому салаті є ще й твердий сир, що надає йому особливого колориту і робить страву ситнішою.

Країна Рецептів🍋 в Telegram

Інгредієнти:

  • Куряча грудка відварена 150 г
  • Солоні огірки 2 шт.
  • Варені яйця 5 шт.
  • Сир твердий 80 г
  • Зелень
  • Зерна граната

Як приготувати салат «Принцеса»:

Підготувати продукти для листкового салату з куркою, яйцями, солоними огірками та сиром. Куряче філе, попередньо відварене до готовності з додаванням солі та лаврового листа, нарізати тоненькими кубиками та викласти на перший шар салату, полити сіточкою із майонезу.

 

Далі огірки порізати кубиком і полити знов сіточкою із майонезу.

ЩЕ САЛАТ: 🌿 Салат “Жіноча таємниця”: йому немає рівних. Закохує в себе всіх, хто пробує

 

Терті на терці варені жовтки полити сіточкою із майонезу.

Натерти сир на крупній терті викласти наступним шаром .Зверху покрити майонезом.

Останній шар терті варені білки.

Зверху прикрасити зернами гранату та зеленню, у мене це кріп.

ЩЕ САЛАТИК: 🌿 Салат “Чоловічі сльози” з грибами, м’ясом, сирками та корейською морквою

Салат Принцеса готовий до споживання.  Спробуйте приготувати і ви, це дуже смачно! 🌿

Оцените статью
Країна салатів
Святковий салат «Принцеса» із курки, солоних огірків і сиру
Суп с плавленым сыром и консервированной кукурузой